Două femei se sărută în noul clip al trupei Vunk

Written by Admin on . Posted in Stirii Pro Party

Alăturarea a două femei frumoase, o actriță și un model, un cadru extrem de romantic, Veneția, și versuri care ating inimi, aceasta este rețeta noului videoclip al piesei ”Iubeste-ma #detot”al trupei Vunk.

Scena principală a clipului realizat chiar în perioada celebrului Carnaval de la Veneția este un sărut pasional între cele două protagoniste: Ana Maria Ilinca, un model promițător, și Ana Maria Guran, frumoasa actriță din „Lumea e a mea”.

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a explicat care este povestea din spatele melodiei și clipului: “Veneția este un oraș-simbol pentru cele mai multe cupluri. Tot acolo are loc și Carnavalul, un context în care lumea își pune măștile sau și le dă jos. Este un moment în care lumea renunță la prejudecăți, la inhibiții, la judecata celor din jur. Iubirea nu are nevoie de măști, ci dimpotrivă, trebuie să ne ajute să ni le dăm jos pe cele pe care ni le punem, involuntar, de cele mai multe ori, în fața celorlați. Mai bine o zi de iubire #detot decât ani întregi de iubire pe jumătate.”

clip vunk iubeste-ma de totAna Maria Guran și Ana Maria Ilinca, protagonistele noului clip VunkFoto: arhiva personală

14 ore au durat filmările pentru clipul piesei ”Iubeste-ma #detot”, ce urmeaza să fie lansat de trupa Vunk în curand, clip care promite să-și încânte fanii nu numai prin muzică, ci și prin mesajul unei iubiri intense, dincolo de prejudecăți. Până la apariția clipului, fanii trupei se pot bucura de piesă de la 5 februarie, pe Deezer.

Trackback from your site.

Parteneri Media