O puștoaică de 11 ani vrea s-o detroneze pe Andreea Bălan

Written by Admin on . Posted in Stirii Pro Party

Săndel, fostul impresar al fiicei sale, Andreea Bălan (30 de ani), a lansat pe piața muzicală o puștoaică talentată foc, pe Vanessa Renata Mihalache (11 ani), cu care e convins că va egala succesul înregistrat cu trupa Andre.

Piesa ei, „Suntem Happy”, se difuzează deja pe posturile de radio din Belgia, acolo unde Vanessa locuiește alături de părinți:. „Are o voce bună, are stea în frunte, e făcută pentru scenă. Cred că are șanse mari să ajungă o vedetă de top”, a spus Săndel Bălan, în exclusivitate pentru Click!

Ascultă piesa

Trupa Andree: 1998-2001

Andre Sandel Balan Andreea AntonescuSăndel Bălan a fost impresarul fiicei sale, Andreea, și al grupului Andre, pe care aceasta l-a format cu Andreea Antonescufoto: Mediafax

Andreea Bălan avea doar 14 ani atunci când a debutat alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre. Asta s-a întâmplat în 1998, când, alături de Andreea Antonescu, a lansat duetul. Primul album, „La întâlnire”, a fost lansat  în 1999, an în care trupa a câștigat trofeul festivalului de la Mamaia, cu melodia „Liberă la mare” de pe al doilea album de studio, „Noapte de vis”. Formația a primit patru discuri de platină și unul de aur, pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute. Andre s-a destrămat în 2001 și, deși au fost mai multe tentative de revenire, cele două Andreea au mers pe drumuri solo în carieră. Totuși, cele două au rămas în continuare foarte bune prietene, deși se credea că Andre duetul lor nu a mai funcționat tocmai din cauza neînțelegerilor dintre ele.

Andreea Balan.jpg

Andreea Balan Andre Andreea AntonescuAșa arătau Andreea Bălan și Andreea Antonescu la lansarea grupului Andre, în 1998foto: arhiva personală

Trackback from your site.

Parteneri Media