PREMIERĂ AUDIO: Refrenul copilăriei, „Avion cu motor”, reinventat

Written by Admin on . Posted in Stirii Pro Party

„Avion cu motor / ia-mă și pe mine-n zbor, / să mă fac aviator! / Avion cu motor, / ia-mă și pe mine-n zbor. / Nu te iau, că ești mic / și te cheamă Polonic!”. Acestea sunt versurile unui cântecel pentru copii. Ei, bine, trupa Today le dă, de azi, un alt sens.

Lansată astă vară, la 1 iulie, trupa Today vrea să se afirme foarte repede în peisajul muzical autohton, așa că a reinventat refrenul copilăriei. Solistul Sorin Gabriel Toma alias Bob (27 de ani) cântă „Avion cu motor / ia-mă și pe mine-n zbor”. Dar a înlocuit în refren versul „Să mă fac aviator”, cu „Nu mai vreau să fiu actor”, iar melodia nu este una de „joacă”, ci de dragoste. Împreună cu ceilalți colegi dansatori – Dana Matei (29 de ani) și Radu-Gabriel Alexandrescu alias Nano (26 de ani), Bob speră ca „Avion cu motor” să ajungă repede un hit!

Ascultă în premieră melodia

După ce în vară au lansat „Căldură mare”, membrii trupei Today speră să facă din „Avion cu motor” un adevărat hit. Au stat luni bune în studioul de înregistrări, ca să înregistreze piesa, și acum se declară mândri de rezultat. „Compozitorii acestei piese compuse în El P Studio au fost Andy Robert şi Rhyme. Cei doi au dorit să iasă un produs de calitate şi de aceea au încercat ca piesa să aibe un sound nou, occidental”, ne-a povestit solistul, Bob. Din trupă mai fac parte dansatorii Dana Matei, cunoscută și pentru participarea în emisiunea „Dansez pentru tine” (PRO TV), şi Nano, care a câştigat primul sezon al emisiunii „România dansează” (Antena 1), ca membru al trupei Freakquency.

Au lansat un nou concept de show

În noiembrie trupa a lansat un nou concept de show, de 45 de minute, în care se cântă, se dansează şi magicianyul Mydas face show. „Conceptul Today ne vorbeşte prin limbajul sufletului, prin muzică şi dans. Fiecare dintre colegii mei de grup a luat cu asalt orice spaţiu unde arta să poată fi desfăşurată şi nimic nu a fost dat la o parte. De la staţia de metrou la cele mai mari scene ale României, de la platouri de filmare ale televiziunilor de top la scene de teatru şi săli de dans, de la concursuri urbane de artă din cluburi la săli de spectacol pentru copii, de la nimic la tot dacă ar fi să caracterizez activitatea noastră. Toată evoluția noastră s-a bazat şi se bazează pe o privire de ansamblu asupra momentului pe care îl trăim acum”, a explicat, pentru Click, Dana Matei.

Trackback from your site.

Parteneri Media